Workshops

Heb je zin om zelf creatief aan de slag te gaan? Doe dan eens mee met een van onze workshops! Gedurende het jaar organiseren wij diverse workshops.

Voor de online workshops hoef je alleen nog te zorgen voor een werkplek waar je een beetje rommel kunt maken, een draadschaar of kniptang, snoeischaar en/of mesje. En natuurlijk een hapje en drankje om het compleet te maken. Bij de workshops in onze winkel wordt daarvoor gezorgd. Veel plezier!


11 & 12 oktober: Herfstarrangement met takjes, bessen, rozenbottels en andere leuke materialen die mooi indrogen - € 47,50 (VOL)

13 december: Royaal kerst tafelarrangement, verschillende kleuren decoratie beschikbaar - € 60,00 (VOL)

14 december: Kerst festoen, een guirlande voor aan de deur, die je ook leuk op een langwerpige tafel kunt leggen - € 75,00 (VOL)


Wij zorgen weer voor alle materialen en gereedschappen en natuurlijk een hapje en drankje om de avond compleet te maken. Er kunnen per avond maximaal 16 personen mee doen, dus wees er snel bij!

 

NB. We hebben geen exacte voorbeelden gemaakt van hoe de arrangementen zullen worden. We selecteren vlak vóór de workshops de leukste materialen die op dat moment beschikbaar zijn.

Inspiratie workshops bloemschikken

Inspiratie workshops bloemschikken

Paasarrangement 2018

Paasarrangement 2018

Voorjaarskrans 2013

Voorjaarskrans 2013

Zomermand 2012

Zomermand 2012