SPECIALIST BLOEMSIERKUNST

"WIJ VERTALEN EMOTIES IN DE MOOISTE CREATIES"

Sinds 2011 is onze bloemenspeciaalzaak gevestigd in het Oude Dorp van Nieuwerkerk aan den IJssel. Meesterbinder Coen van Buuren heeft meer dan 45 jaar ervaring en bezit een enorme passie voor het vak. Wij vertalen emoties in de mooiste creaties en geven invulling aan bijzondere momenten, evenementen en interieurs.

VAKSPECIALIST BLOEMEN NIEUWERKERK AAN DEN IJSSEL

Al onze medewerkers zijn uniek en adviseren onze klanten (zowel zakelijk als particulier) met persoonlijke betrokkenheid en vanuit hun vakmanschap. We hebben oog voor detail en alles wordt afgestemd op ieders specifieke situatie en of gelegenheid.

ACCESSOIRES EN CADEAUS

Wij voeren een compleet assortiment met, naast de mooiste bloemen en planten, ook glas- en aardewerk, zijdebloemen, muurkunst en diverse accessoires en cadeauartikelen.

DUURZAAM BLOEMIST

Wij werken conform de onafhankelijke Barometer Duurzame Bloemist. Dat betekent dat we oog hebben voor mens, milieu en maatschappij en de keuze maken om duurzamer te ondernemen. Onder andere door het inkopen van een duurzaam assortiment bloemen en planten en het voeren van een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Wij hebben dus niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart!

Het team van Meesterbloembinderij Coen van Buuren

Het team van Meesterbloembinderij Coen van Buuren