Business Bloemist

Onze moderne bloemenspeciaalzaak is te vinden in het karakteristieke 'Oude Dorp' van Nieuwerkerk aan den IJssel. De creatieve en drijvende kracht is meesterbloembinder Coen van Buuren. Coen heeft meer dan 45 jaar ervaring in de bloemsierkunst. Samen met een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staan wij voor uw organisatie klaar als het gaat om bloemen voor collega's of relaties, verse bloemabonnementen of zijde eyecatchers voor uw ontvangstruimtes of voor advies, levering en onderhoud van kantoorbeplanting.

Wij werken conform de onafhankelijke Barometer Duurzame Bloemist. Dat betekent dat we oog hebben voor mens, milieu en maatschappij en de keuze maken om duurzamer te ondernemen. Onder andere door het inkopen van een duurzaam assortiment bloemen en planten en het voeren van een toekomstbestendige bedrijfsvoering. Wij hebben dus niet alleen groene vingers, maar ook een groen hart!

BLOEMEN ALS RELATIEGESCHENK

Al jaren zijn bloemen de nummer 1 in relatiegeschenken. Als vaste klant kunt u bij ons gemakkelijk uw bestellingen doorgeven, waarna wij ervoor zorgen dat uw bestellingen op tijd en correct bij uw relaties bezorgd worden.

- U kunt uw bloemwerk gemakkelijk online bestellen in een eigen, beveiligde internetomgeving (Mijn FloraNL) die wij voor u op maat kunnen inrichten;
- Uw eigen bedrijfslogo kan op ieder kaartje bij het door u bestelde bloemwerk;
- Boeketten kunnen op verzoek worden geleverd in de handige BloemenBoxX (op water);
- Overzicht en beheer van uw eigen orders;
- Track & Trace van uw orders;
- Facturen digitaal en op maat in te richten met bijvoorbeeld vermelding kostenplaats, grootboeknummer, PO, opdrachtnummer etc.;
- 1 aanspreekpunt voor bezorging in binnen- én buitenland;
- Kwaliteit gewaarborgd door betrouwbaar netwerk duurzame bloemisten én jarenlange ervaring.

Nog geen account? Neem dan even contact met ons op.

BLOEMENABONNEMENT

Altijd een fleurrijk welkom!

Met onze bloemabonnementen heeft u elke week een variatie aan verse bloemen. Wij leveren de abonnementen inclusief bijpassende pot of vaas en zorgen ervoor dat u nooit hetzelfde heeft staan. Wij stemmen het abonnement af op het interieur en/of de huisstijl van uw bedrijf en wisselen met elk seizoen mee.

KANTOORBEPLANTING (ADVIES/ LEVERING/ ONDERHOUD)

Voor elke ruimte de juiste pot en plant, afgestemd op uw huisstijl, interieur, wensen én natuurlijk uw budget. Wij verzorgen graag de groene inrichting van uw bedrijf. Wij ontzorgen u compleet door ook het onderhoud van de planten en groen in uw bedrijf voor onze rekening te nemen. Uit onderzoek is gebleken dat echte planten in een gebouw stresskillers en luchtzuiveraars zijn. Ze creëren een aangename werkomgeving en zorgen voor een hogere luchtvochtigheid. Daardoor verhogen ze de productiviteit en de positieve werkbeleving van uw medewerkers. Investeer je in interieurbeplanting, dan investeer je dus in de toekomst. 

*Wij zijn gespecialiseerd in hydrocultuur.

SFEERDECORATIE & ZIJDEBLOEMEN

Zorgeloos genieten van onze sfeerdecoratie en creaties van zijde kunstbloemen voor kantoor, in uw winkel of horecazaak of thuis. De arrangementen zijn aan te passen aan huisstijl, seizoenen of speciale gelegenheden. Ze geven direct kleur aan jouw omgeving. Zijdebloemen hebben geen onderhoud nodig waardoor ze langer meegaan dan echte bloemen en planten. Bovendien heeft u met onze zijdebloemen geen last van pollen. Fijn voor eventueel allergische medewerkers. Kortom, stijlvolle, duurzame én praktische sfeerdecoratie. Zonder gedoe, want wij verzorgen alles, van pot tot wisselend abonnement!

Neem nu contact op en ontvang direct een overzichtelijke prijsopgave.

Bloemen voor relaties

Bloemen voor relaties

Zijdebloemen arrangement bedrijf

Zijdebloemen arrangement bedrijf

Hydrocultuur kantoorbeplanting

Hydrocultuur kantoorbeplanting