Business Bloemist

Onze moderne bloemenspeciaalzaak is te vinden in het karakteristieke 'Oude Dorp' van Nieuwerkerk aan den IJssel. De creatieve en drijvende kracht is meesterbloembinder Coen van Buuren. Coen heeft bijna 40 jaar ervaring in de bloemsierkunst. Samen met een team van vakkundige en enthousiaste medewerkers staan wij voor uw organisatie klaar als het gaat om bloemen voor collega's of relaties, verse bloemabonnementen voor uw ontvangstruimtes of voor advies, levering en onderhoud van kantoorbeplanting.

BLOEMEN ALS RELATIEGESCHENK

Al jaren zijn bloemen de nummer 1 in relatiegeschenken. Als vaste klant kunt u bij ons gemakkelijk uw bestellingen doorgeven, waarna wij ervoor zorgen dat uw bestellingen op tijd en correct bij uw relaties bezorgd worden.

- U kunt uw bloemwerk gemakkelijk online bestellen in een eigen, beveiligde internetomgeving (Mijn FloraNL) die wij voor u op maat kunnen inrichten;
- Uw eigen bedrijfslogo kan op ieder kaartje bij het door u bestelde bloemwerk;
- Overzicht en beheer van uw eigen orders;
- Track & Trace van uw orders;
- Facturen digitaal en op maat in te richten met bijvoorbeeld vermelding kostenplaats, grootboeknummer, PO, opdrachtnummer etc.;
- 1 aanspreekpunt voor bezorging in binnen- én buitenland;
- Kwaliteit gewaarborgd door betrouwbaar netwerk duurzame bloemisten én jarenlange ervaring.

Nog geen account? Neem dan even contact met ons op.

BLOEMENABONNEMENT

Altijd een fleurrijk welkom!

Met onze bloemabonnementen heeft u elke week een variatie aan verse bloemen. Wij leveren de abonnementen inclusief bijpassende pot of vaas en zorgen ervoor dat u nooit hetzelfde heeft staan. Wij stemmen het abonnement af op het interieur en/of de huisstijl van uw bedrijf en wisselen met elk seizoen mee.

KANTOORBEPLANTING (ADVIES/ LEVERING/ ONDERHOUD)

Voor elke ruimte de juiste pot en plant, afgestemd op uw huisstijl, interieur, wensen én natuurlijk uw budget. Wij verzorgen graag de groene inrichting van uw bedrijf. Wij ontzorgen u compleet door ook het reguliere interne groenonderhoud voor onze rekening te nemen. Uit onderzoek is gebleken dat echte planten in een gebouw stresskillers en luchtzuiveraars zijn. Ze verhogen de productiviteit en de positieve werkbeleving van uw medewerkers.

*Wij zijn gespecialiseerd in hydrocultuur.